Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEDIA


Media visar slanka sexiga brudar och männ hela tiden,
du tittar på en bra film och vips så är de där i din tv ruta och är perfekte,

jag har för fan just fött ett barn hur ska jag kunna ha så perfekt kropp, hur ska jag orka det?
vem orkar det?




Fri vers av Vildaste
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-10 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Exakt, man blir uppgivet trött,
särskilt efter att man fött barn,
kroppen kanske aldrig mer blir som förr,
och behöver inte heller längre bli det,
men så står det i stark kontrast till
allt det media & reklam spyr ut
var eviga dag
jag har för fan just fött ett barn
2008-10-10

  Werner Werklighet
en text som kanske skulle nå fram om författaren tittade över stavningen istället för att söka effekten av tematiken.
2008-10-10

  Svartsilver
Jag känner igen känslan av att se sig själv som osexig och jävligt ful efter barna-födandet.
Men så länge han inte tittar öppet på porr tex så är det ju bara tv och det är ju aldrig folkets fel att media har total vikt hysteri;-)
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste