Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens Guld

Dina strålar
borrar sig genom
min kropp
De söker näring
och finner
en själ
som bara
förblöder
av Ditt rena
guld




Fri vers av Roosa
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-10 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa