Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums snäcka

Jag fann den

Efter år i snårskog
på stigar med
vägskäl
som ändå
tog mig framåt
mot stranden
i landet
bortom

Jag fann den
osynliga
pärlan
i Universums
skimrande
snäcka




Fri vers av Roosa
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-10 17:11



Bookmark and Share


  ramsesII
Vad har den pärlan givit dig?
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Roosa
Roosa