Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det de eller jag?


Varför?

Varför jusst jag?
Vad är det som jag har gjort fel?
Tycker de andra inte om mig?

Jag står jämt så ensam

Men är det verkligen mitt fel?
Det är ju dom som är dumma mot mig?

Borde inte dom be om förlåt?
Borde inte dom sluta dissa mig?

Jag vill inte prata med Dom
De som inte lyssnar på vad jag har att säga
De som inte låter mig säga vad jag vill

Men då står jag ju där

ensam

Trots att jag har de som alltid finns där
Finns de inte alltid där

Då faller man och snubblar ner för den mörka trappan
Tills man inte ser något ljus

Då måste man be om hjälp upp
Och jag kommer att få det
Snart

Bara det inte går en evighet
Och man tynar bort




Fri vers av sozara
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-10 17:26



Bookmark and Share


  Fiia
äälskling jag tänker fan inte låta dej tyna bort, asså sara jag vet vi har inte den starkaste vänskapen , men den kanske kommer ?
du är en sån sjukt underbar person och jag fattar inte vad dom som du säger som är så fittiga mot dej, jag fattar bara inte hur dom tänker. jag hoppas duvet att jag finns här för dej varje fuckin dag &natt . jag älskar dej duvet det vah ? hessel &fälting alltid <3
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

sozara
sozara