Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet efter dig är faktiskt helt ok...

...för jag vet att du inte vet

och vet allt du inte känner till

 

Du känner inte tokLena

som kan mima till vilken sång du vill

 

Du känner inte djupLena

som kan gå in i vilken religion som helst

 

Du känner inte engagemangLena

som slår näven hårt i bordet

 

Du känner inte sentimentalLena

som gråter floder till "The color of purple"

 

Du känner inte MIG

 

så det är ok!

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 428 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-10 22:02



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härlig jävalaranamma i denna!! :-)))
2008-10-11

  papessa
smartlenacharmlenajaglenaoklena
2008-10-11

  lyckeli
Du känner inte StarkLena som jävlarimig kan skriva texter som gör att andra kan klappa sig på bröstet, känna precis-just-så-är-det-för-mig-med!!
2008-10-10

  Leif Furstedt
Det var en len knytnäve, vackert dold i dina ord.
Stiligt.
2008-10-10

    ej medlem längre
Skönt!
Styrka har du funnit, håll hårt i den.
Bra skrivet och det känns..
2008-10-10

  aol
men nu gör jag lite gillas
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP