Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för


alla

 

 

applåder!! Dom värmer i Gävlerusket bland löv och färger

bland döv och märg är

jag attans lat att skicka

mail och tacka

bug och bock

och alla killingar också

 

Kramen

 

(äntligen ett internriktat inlägg)

 

 

 

/Lena (vad som hände med kramen är ännu ett mysterium.... för i "Skriv Text" är den 10mm hög.. tsss *skickar den istället medan en kvällsfly kryper ner bland tangenterna* Norrland ju, norrland - i alla fall så där halvdant ^^)

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-11 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri