Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jo, jag har stavat rätt!




Poseri.

Personliga röster och äkthet tilltalar mig mer än aldrig så stilade poser! Poesin föds i tilltalet. Sedan är det för sent.




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-11 06:44



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
En imponerad statesment
2008-10-11

  Larz Gustafsson VIP
I am a poseur and I don't care
I like to make people stare
I am a poseur and I don't care
I like to make people stare

Exhibition is the name
Voyeurism is the game
Stereoscopic is the show
Viewing time makes it grow

My facade is just a fake
Shock horror no escape
Sensationalism for the feed
Caricatures are what you breed

Anti-art was the start
Establishments like a laugh
Yes we're very entertaining
Overtones can be betraying


(X-RAY SPEX)
2008-10-11

  Larz Gustafsson VIP
Utsökt och 100% sant.
Valideras.
2008-10-11

    ej medlem längre
Håller med. Bra titel, förresten.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger