Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräver.



Jag grävde en grop åt mig själv.


Packade alla känslor som kan jämföras med kärlek

och la dem där i.


Grävde igen.


Kastade spaden långt långt in.


Försöker gräva fram, men gropen är bara halvfull.



Kanske gräver jag inte tillräckligt djupt.


Vågar inte gräva undan den sista jorden.


Tar en paus


om ett tag tar jag nya tag.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean