Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hahaha

 

tralala
kollade mitt pensionssparande idag

tralala
en fjärdedel är bara borta

hahaha
puts väck, som grisen i en säck

tralala
är det månne det där ´smarta´ USA?

hahaha
jaha, sedär - som vanligt, säger Jag

tralala
inte det minsta imponerad är Jag

hahaha
över att världsekonomin är i händerna
på klåpare varenda jävla dag

tralala
för inte fan är det då Jag

hahaha

som skrattar hela vägen till banken
nej, skulle inte tro det jag

tralala

 

 

 

 

 

(vad kostar kattmaten idag...tra..la..la...?)

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-11 12:16



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Paniken slår sin djupa klo i hela världen...men det är först när vi måste lyfta pengarna som de visar sitt rätta värde...just nu är det bara siffror där uppe i hjärnkontoret...och på en darrig skärm...
Text som framkallar paaaniiikk....xxxxx...
2008-10-11

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
den ekonomiska "paniken"- styrd av USA. (tyvärr) :)
2008-10-11

  fågel grå
Ja, vad fan kan det kosta ?
2008-10-11

    ej medlem längre
Ja finanskrisen, finanskrisen,
USA-stormakten och hela världen
som direkt straffas som följd.
Inte lätt.
En text som andas uppgivenhet,
panik, men lite *lallallla* för öronen;
"vill inte veta, vill blunda,
jag vill skita i det" *lallallla*
2008-10-11

    Askes
Jadu... Man kan bli knasig av mindre.
Själv har jag 50 spänn kvar så privatekonomin känns lika kalas som världsekonomin.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol