Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstmys


mörkret lägger sig tyst
för att vila

ett ljus
i mitt fönster
smyger sig in
öppnar mys
i en höst

tittar ut
ser
löven som blåser
seglar fram
lätta
tyngdlösa
som om de hade
kraft
att kunna flyga

springer
ute
i en höst

luften
fylld av
droppar

löven i vinden
framför mig
seglar

och jag
följer med









Fri vers av Katarina_
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-11 15:07



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det gäller att hugga tag i en droppe och lyftasig medett blad mot det inre landskapen som gått i moln
2008-10-11

  Therés
att följa med ett seglande löv var det härligaste jag läst på länge.
Hösten är nog inte dyster trots allt...hösten är mys. Tack!
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Katarina_
Katarina_