Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMEK BORT MIN SMÄRTA

 

 

 

Smek bort min värk

Lena mina ömma muskler

Vrid mig och mjukna mig med sammetshänder

Smek bort min smärta med mjuka händer ta mig bort till varma bad och heta varma vattenkällor

Viska i mitt öra att allt kommer att bli bra, ha bara tålamod min vän

Smek bort min stelhet och gör mig till ett smidigt lejon

Titta där springer vi tillsammans över stäppen våra kroppar glänser

Dröm bort min smärta tillsammans med mig ta mig i din famn

Älska bort min smärta låt oss smälta samman

Älska mig bara

Även fast det gör ont




Fri vers av Fånga dagen
Läst 311 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-11 15:09



Bookmark and Share


    Martina Östlin
Vackert!
Önskar att du kan hitta denna helande kärlek!
2008-10-15

  Gunilla VIP
F I N T !
Det sägs av min
resande kollega
att i Thailand
är människorna
mycket mjukare
och mindre
smärtbenägna
då alla masserar
varandra regelbundet.
(Hon är f d sjuksköterska)
Önskar av mitt hjärta
att du hittar din
'smekör' !
2008-10-13

  Vildaste
ömhet och bra/vilda
2008-10-11

  Sladjana Zubcevic
"Dröm bort min smärta tillsammans med mig ta mig i din famn

Älska bort min smärta låt oss smälta samman

Älska mig bara

Även fast det gör ont"
Underbart skrivet.
Djup och stark.
Smärtsamt vackert.
2008-10-11

  Therés
Härlig text...visst kan man älska och älskas även om man har ont.
Och jag tror det lindrar.
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen