Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en tidig morgontimma

I en tidig morgontimma
ska en tupp gala, en sol stiga
vid horisonten och ett antal
människor sträcka på sig
i sina sängar

Det gäller bara att hinna
innan morgonkrevaderna…

Miragen2007




Fri vers av bo.rackson
Läst 478 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bo.rackson
bo.rackson