Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorteringsskriva i alldeles för sent läge ;) .. om man vänder på det.. komplicerade kvinna. allt för att slippa ansvar inför sig själv  eller:P Men kom och koppla ur mig då! - distans distans.... ä


Komplicerade kvinna: att mysa med grubbel

 

~

och när man inte vågar lära känna
anar att förväntningar finns
på känslor man aldrig kan infria
svarande helt rungande ja till

med vilja med vilja

och när man så gärna ändå vill
för att den människan verkar vara
precis det man saknar
men inte kan leva med

 

eller utan

eller kunde man

 

och när man vet
att det man inte kan leva med

 

(hur var det nu) 

 

behovet att tillfredsställa
en medmänniskas önskningar till fullo
så att man själv går under på köpet
går under på köpet

går under för egna behov


jag är självdestruktiv
med ansvar
att behålla min status

Egot
(stämgaffel tack)

även för dig även för dig
självdestruktiv

 

och när man vet att känslor
kan mycket väl vara besvarade
innan man vet det själv

 

komplicerade kvinna
balans balans

KOMPLICERAD applicerade mer
komponenter 

 

klubban på posten och brevet i huv'et
(börjar bli förvirrad) 

 

då är livet en plåga och
man
går under
för att man vet för mycket
(och inget vet man, vet man också)

 

jag också 

 

ljuger för mig själv
jag ser flykt
flykt flykt

och vet att mönster
mönster är tunga att inse

 


då lär man inte känna
bara så där

 

och det tar tid
att släppa greppet på

Egna ormsvansen

~

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-11 22:38



Bookmark and Share


  Miss Mod
Bästa Obskyria! Underbara kvinna! Vilken mening du skrivit " Jag är självdestruktiv med ansvar att behålla min status" Jag älskar den.
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri