Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dreamland

In a magical dreamland
skies are always blue
my body melts in the warm sand
all my dreams come true




Fri vers av Gigi
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-08-04 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi