Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonexisting freedom

En osynlig giljotin skall falla
alla tankar
du någonsin tänkt
skall förintas

Du har ingen vilja
inget val
så skall du straffas
för evig tid

Inbillningsmord
på otillåtna tankebanor
skall obärmhartigt ske
till allmän beskådning

Du har inte rätt att protestera
demonstrerad oskyldighet
finnes ej
att luta sig mot

Låtom oss bedja
med knäppta händer
för ljusare tider
där frihet är värderad




Fri vers av Cee
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-12 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cee
Cee