Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. när känslan försvann och jag hittade nåt annat .. vill nog inte förstå den fascinationen av Okänsla upplevd heller :)


Försvarslös

 

~

när nära

är nära

är närhet

ingen känsla

 

bara nu

upplevt

 

insikt av verklighet rakt in

 

är stort

direkt

slår en omkull

försvarslöst

 

inpå Livets Sårbarhet

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 11:57



Bookmark and Share


    seriöst störd
Krångligt. På ett poetiskt sätt.
Det är bra.
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri