Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstaverar i STORA bokstäver


Med  S P A G E T T I
i ögonfransen
ler du mot mig
B A R A  S Å  D Ä R !

Snuddar naket vid
mina fötter
och   B U B B L A R
lite lätt i mjölken

Solstrålen
som letat sig upp
på fönsterbrädet värmer
och du lyser
Ä N G E L  vid köksbordet

Jag gungar
lite lätt på stolen
och blundar
för jag är

L Y C K L I G A S T
I   
H E L A  
V Ä R L D E N  
! ! !




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 585 gånger
Publicerad 2005-08-04 11:39



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Så härligt...gratulerar till detta sinnesståndet! hihi..
2005-08-04

    Teddy
Gosh..vad avundsjuk jag blir..Ikväll testar jag att bubbla i mjölken..
2005-08-04

  madinsane
sesådärja.. jag visste väl att du skulle lyssna på mig! ;D ;p
2005-08-04

    Bodil Sandberg
Jag älskar den
2005-08-04

  madinsane
den är verkligen U R S Ö T, denna.
H E L T enkelt U R S Ö T!
2005-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP