Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brännande regn.





Det kom en man gående
i vindpinat regn.
Han var trött,
han var frusen.



I vindpinat regn . . .



Det kom en kvinna gående
över sprucken jord.
Hon var trött,
hon var varm.



Över sprucken jord . . .




Skall deras vägar
någonsin korsas ?





Skall de någonsin få
del av varandras
överflöd . . .?















Övriga genrer av fågel grå
Läst 588 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-12 16:56



Bookmark and Share


  Lotti
tänkvärd om världar som kanske möts....
2008-12-03

  Bodil Sandberg VIP
Vilken underbar dikt!!kommer att tänka på den där låten:hon kom över Mon..hur de möts och förenas ger och tar
2008-10-28

  stella
Själsfränder mötas alltid...Underbar titel och innehåll!
2008-10-25

  papessa
så suggestivt... vilka bilder... så bra... skall dom ......?
2008-10-18

  Cris
Den här kan man fundera på. Tar med mig.. varm och kallt och vått och torrt.
2008-10-17

  Eva Langrath VIP
Så vacker stämning, väcker tankar om hur i som har överflöd kan dela med oss till dem som är utan.

Eva
2008-10-16

    ej medlem längre
Denna blev nästan som ett masajlandskap i mitt inre Ska de någonsin få möta överflödet? Vilken underbar fråga!
2008-10-14

  Mygg
Du lyckas verkligen få mig att se dem!!!
Och jag tycker de går mot varandra.
Härlig text!
2008-10-13

  Bjarne Nordbö
Fantastiskt stämmningsfylld sak det här.
2008-10-12

  halmstrå
de frusna och de varma hör ihop om de törs. Det är nog mest modet det hänger på. Och det där att ge upp den egna kontrollen. tror jag.
2008-10-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det får vi hoppas
trots att det inte
är vår, kan det ju:
***KNOPPAS***
***************
2008-10-12

  vera gade VIP
som en folkvisa-
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå