Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gömmer en smältande vinter


Alla jag någonsin känt
är som snöflingor
fångade i kupade händer


Allt eftersom de
en efter en smälter
bort och rinner som
tårar mellan mina
fingrar


måste jag låta dem gå.




Fri vers av seriöst störd
Läst 733 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-10-12 21:02



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2008-11-08

  Marie Å
Vackert men så sorgligt....
2008-10-12

    ej medlem längre
Undrar om du anar hur duktig du är!
Kommer faktiskt bokmärka denna med...
Impad...
2008-10-12
  > Nästa text
< Föregående

seriöst störd