Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetes jävla skitkärring!

Hon hittar säkert hit också..
Jag skiter i allt nu.
Har släppt taget.
Orkar inte bry mig längre,
det finns inte något eller någon som betyder något för mig nu.

Jag har släppt taget och tänker glida allt längre ner.
Nu ska jag försvinna!
Nu ska jag bara bort!

Allt är förstört, förorenat och helt förpestat...
Genomruttet!

Jag är förblindad, sårad och döende.
Nu har jag släppt taget, därför att allt är oviktigt!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-13 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy