Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens vedermödor på arbetet


SCIFI-haiku

Surrande dator

Trettio brådskande mail

Tar en kopp kaffe

 

 

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 684 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-13 09:02



Bookmark and Share


  fågel grå
Lika så gott det..
2008-10-16

  vera gade VIP
PS. Sammansatt av Science Fiction och haiku enl. Härle
2008-10-15

  vera gade VIP
Hej- nu har du skrivit en SciFaiku!
2008-10-15

  Gunnel Eriksson VIP
Underligt att mail alltid är brådskande.
Hur kunde vi fungera förr, när vi bara hade
vanliga snigelposten?
Bra ögonblicksbild av verkligheten!
2008-10-13

    ej medlem längre
En god frukost.. kaffe med mail. *L*
Moderna tider
2008-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Stress är farligt.
2008-10-13

  Havanna
Ja,det är bra,ingen stress =)) !!
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER