Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt Brustna Hjärta

Ta en kniv till min hals.
Blodet flyter i all obalans.

Behåll nyckeln till mitt hjärta.
Öppna det och jag skriker av smärta.

Du får mig att gråta stora strömmar.
Du har dödat mitt hopp, du har dödat mina drömmar.

Fan ta livet! FAN TA ALLT!
Du har slutat att hälsa på mig, det känns så jävla kallt.

När jag ser på dig börjar mina ben att dallra.
Kyss mig nu jag kommer inte att skvallra.

Jag kommer aldrig att berätta vår lilla hemlighet.
Den bär jag med mig i all oändlighet.




Fri vers av Dolphinboy
Läst 649 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-13 12:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket starkt berörande.
Applåd!
2009-10-25

  Amandaaa
Underbar dikt, verkligen den var jätte vacker..
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Dolphinboy
Dolphinboy