Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev aldrig slutsålt

En oskuldsfull flicka
sjunger för tomma läktare
till tonerna
från flygeln
hon sitter vid


Om hennes mor från ovan
fick en stund att se
och en stund att höra
hade hennes kinder
sakta rodnat
och ett leende
visat sig
på läpparna


för att hennes dotter
gick den väg hon själv aldrig gick

för att hennes dotter
gick den väg hon själv aldrig fick

för att hennes dotter
gick den väg hon själv alltid ville

för att hennes dotter
gick hand i hand med sina drömmar


även om det aldrig blev slutsålt.




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-13 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér