Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina vackra rynkor ska vila i mina händer, min älskade





Om en vacker dag

blir vi ihop med varandra

kommer vi aldrig mera

att skiljas


En dag när jag blir gammal

kommer du att älska mig då


Och när du tar mig i dina händer

känn bara på

Under alla de här rynkorna

finns jag

och

bara jag


Den dagen när jag blir gammal

kommer du att älska mig då


Dina vackra rynkor ska vila i mina händer, min älskade




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1214 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-10-13 18:27



Bookmark and Share


    LadyFool
helt ljuvlig, bränner i hjärtat..
2008-11-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Du gör mig så berörd med dina ord att det bränner i ögonvrån. Underbart vackert. Kärlek utan själsligt åldrande./B
2008-10-18

  Blåbäret
underbart om att bli älskad för den man är...
2008-10-15

  åttabitar
å gud så fin!
en dröm för mig
2008-10-15

  Michaela Dutius
Innerligheten går som en varmt flöde genom dikten.
Suveränt!
2008-10-14

    sunnanvind
vackert innerligt kärleksfullt!
2008-10-14

  kärleks ängel
vilken underbar kärleks bekännelser
2008-10-14

  friheten
UNDERBARA rader om kärlek Stela.
2008-10-14

  Elaine.S VIP
Oändligt vacker i sitt undrande....
2008-10-14

  JLindh
Hhmmm underbar
2008-10-14

  Lejonhjärtas poesi
Stämningsfull och innerligt vacker!
2008-10-13

  mare VIP
kärlekens rynkor, av livet format....sann kärlek, fina ord..
2008-10-13

  * Ammi *
ja visst är det så, det är ju det inre, det allra vackraste som vi älskar mest, fast jag tycker att rynkor är vackert
kram
2008-10-13

  anits VIP
Vacker poesi, med undran om hur
kärleken blir när åldrandet tar vid
2008-10-13

  Eva Langrath VIP
Underbart vacker om kärlek trots åldrande.

Eva
2008-10-13

  aol
å så underbar poesi
2008-10-13

    vide
finstämt...
mycket vacker titel
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic