Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Have a happy period...

 

...always!

förlåt, sorry, ber om ursäkt

menade såklart

NEVER!

jag menar

hur skulle det gå till?

 

Jävligt korkad reklam

*hrmpf*




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-13 22:03



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Skönt att det är inte bara är jag som retar mig på den reklamen...jisses har de aldrig haft mensvärk eller fött barn!
2008-10-14

  korpfjäder
Glad mens på dig!
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP