Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

16.03



Du somnar in på ett ljusrosa bord.

Kl 16.03 idag.


Du är bland det finaste jag har.


Hade.


Att ett så litet fluffigt hjärta kan stå emot så mycket.


Du ville inte dö...


Men jag bestämde att du skulle dö,


idag.


Du tryckte din lilla nos mot min mage.


Försöker förstå att det var för ditt bästa.


Men det värsta är, att jag bestämde att du skulle dö.


Usch.








Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-13 22:39



Bookmark and Share


  glittertindra
jodu... har kört hem med en kartong bak i bilen, efter samma beslut, men det beslutet fick tas på plats.. det regnade häftigt den kvällen men vindrutetorkarna tog inte bort all väta den gången..
2008-10-17

    Ivy-Jean
Är jävligt förvirrad just nu...
med tanke på vad som just hänt...
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean