Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårtan var dock slut...

 

En ensam busschaufför

sitter mitt i natten

och dricker kaffe minsann

gratis idag

vi firar nedskärningar!

Tårtan var dock slut...

det brukar vara så för nattpersonalen

 

Fast vad är det att fira

Nyspråk kallade visst herr Orwell det hela

Ja vi firar sammanslagningen

Äntligen får vi samsas 1200 under samma tak

Tänk va bra...

Tårtan var dock slut...




Övriga genrer av micke marin
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-14 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin