Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflektion över alkoholens effekter med anledning av en artikel i DN idag


Alkohol haiku

Vinet förtjusar

Skänker tröst och ger glömska

.

.

Hjärnan sakta dör

© YM Bohman -08




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 920 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-14 09:54



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Något att tänka på! Bra haiku.
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER