Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEV NU

 

 

Vara låt vara

Leva låt leva

Inte fundera mera

Vara mera bara leva

Här och nu

Livet innan

Livet nu

Ett här och ett nu

Le i mig

Ge i mig

Lyckan

Finna

Mig 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-14 16:44



Bookmark and Share


  kärleks ängel
vilken ord spel vackert
2008-10-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fint
2008-10-14

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen