Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

matematiskt placeringstest B

hjärnan går i sank.
jag minns ingenting.
hjälp!

förhoppningarna jag har på mig själv grusas och jag känner hur mitt självförtroende minskar radikalt.
vad kan jag göra??
KAN jag göra något överhuvudtaget för att ändra på det här??

jag stirrar ilsket ner på provbladet framför mig och känner hur min uppgivenhet tynar bort.
jag har tro på mig själv!
jag kan det här!
jag ska lära mig mer!
jag kommer att lyckas!

läraren förstår ingenting när jag lämnar in mitt prov, 13 rätt av 30, med mitt största leende.

SEGERVISS!




Övriga genrer av drover
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-14 16:59



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Igenkänningsfaktor här ;-)
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover