Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oktober svider.



Så mycket att säga.


Men får inte fram ett vettigt ord.


Munnen formas till ord, men inte ett ljud.


Insidan brinner och svider.


Oktober svider, det suger.


Har tappat motivationen


och nästan allt det som gjorde att jag kom hit.



Du är för långt bort, och när du är bredvid


är du inte ens här.


I en stor lägenhet blöder ett annat hjärta sig till döds.


Det enda som är här och där.


Är tomheten.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-14 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean