Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många nervärderande namn bla detta


Puckon

 

Du sitter där

På bänken

Örnnäsa och skägg

Långt hår i grått

 

Brun mockajacka

Propert klädd

Snälla ögon

Bjuder grannen

På en cigarett

 

Du tillhör Alaget

De andra

Som är jobbiga

Utan jobb

Super

Samhället till last

 

Vi vänder oss om

Skakar på huvudet

Vi som jobbar

Betalar skatt




Övriga genrer av madigan
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-14 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan