Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett svart hål finns ingen glädje

Vad gör man när man inte vet vad det är som tynger en?
När allt man vet är att man långsamt dras neråt.
Långsamt, men ibland i 170.

Det rasar, rusar och sveper förbi.
Allt i ett virrvarr av bilder, hoptryckta till en grå massa.
Något håller mig kvar, något gör mig oförmögen att resa mig upp.

Jag står på knä, bakbunden och framför står ödet med ett baseboll trä och asgarvar!
Jag, gråter,skriker, spottar och fräser men allt som händer är att jag blir klubbad ännu en gång.
Ytterligare en spottloska i ansiktet!

Vad gör jag när världen dras bort under mina fötter och allt som håller mig uppe är en tunn sytråd?
Vem ska få mig att orka?
Vem ska ge mig hjälpen?




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-14 22:00



Bookmark and Share


  Tymin
du skriver så bra om att känna tusen känslor men samtidigt inga alls. väldigt bra!
2008-11-02

  syskonenberg
orken och hjälpen får vara hoppet.
lev för det som betyder något och
håll fötterna stadigt på marken.
så ska du se att du hittar en väg förbi.
2008-10-17

  Della K
Jag känner verkligen den uppgivna förvirringen i denna.

Den är jätte bra och jag förstår precis vad du menar.


"Jag står på knä, bakbunden och framför står ödet med ett baseboll trä och asgarvar!"

Skulle inte kunnat säga det bättre själv.

=)
2008-10-17

  Hugos matte
Vet precis hur du känner
2008-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy