Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE JUST NU TÄNKER JAG MITT I NATTEN

 

 

Inte just nu tänker jag mitt i natten

Trivs bra i mitt eget sällskap just nu

Ingen ska få inkräkta på min egen plats

Jag gör vad jag vill när som helst

Ingen som lägger sig i mitt hems boning

Det känns skönt

Tror jag ska söka lyckan i mig själv allra först

Innan jag kan dela den med någon annan

För att sen aldrig glömma bort vem jag är

Tryggheten den finns inom mig

Jag ger mig själv tryggheten

Att leva mitt liv

Det är mitt ansvar

Att se till att jag

Trivs med min tillvaro




Fri vers av Fånga dagen
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-15 01:20



Bookmark and Share


  Jack_iX
Sanna ord om sitt eget jag som får en stanna upp tänka till om sitt eget jags betydelse.
2008-10-15

  kärleks ängel
det är då man kan påverka sin tillvaro!
2008-10-15

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så kloka sanna ord
2008-10-15

  anits VIP
Mycket klokt, tänvärt och bra
skrivit
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen