Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det, säger jag ingenting.



Låt mig gå i bitar, med dig bredvid.


Låt mig få behöva.


Ge mig lite av din tid.


Att få älska dig ifred.



Om det säger jag ingenting.


Om det andra en halv melodi.


Att ha ditt hjärta nära mitt öra,


ber inte särskilt ofta om det.


Låt mig få gå sönder, med dig tätt intill.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 08:03



Bookmark and Share


  Sonny P
Ja, det är svårt att sätta ihop bitarna av sig själv - själv...
Tillsammans är vi tryggare. Bra (och kärleksfullt) skrivet!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean