Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väder observation


Dimma haiku

Grå gryr dagarna

Vit dimma skymmer ljuset

Lampan får brinna

 

© YM Bohman -08

 




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 895 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 08:41



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Snygg alliteration på första raden.
Fin andra rad med "dimma skymmer"
2008-10-15

  Larz Gustafsson VIP
En mycket fin observation.
"Grå gryr dagarna".
Snyggt!
Men gryr gör de, det grå till trots.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER