Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om drömmar




Fantasi

Jag öppnar min ögon och ser

En man som mot mig ler

Jag sluter mina ögon och drömmer

Att du mig i ditt hjärta gömmer

Jag öppnar mina ögon och minns

Att du FAKTISKT inte finns

© YM Bohman -08

 




Fri vers av Njord
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-15 14:22



Bookmark and Share


  fågel grå
Fint rim.
2008-10-16

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Första gången jag läste den här läste jag fel och tyckte det stod "att du faktiskt finns" så jag tänkte skriva "vilken tur" eller något sånt, men sen såg jag att det stod "... inte finns" så nu får jag väl skriva "vilken otur" istället...
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER