Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Golv och kassakvitton.



Ligger på mage på golvet

och blåser på ett kassakvitto.


Ligger här nere

så att jag inte ska falla så långt.

När jag inte orkar stå upp längre.


Blundar, men öppnar genast ögonen igen.


Fort som fan, för jag ser bilder framför mig som

jag inte vill se.


Ligger kvar och räknar mina andetag,


jag hinner till fem innan jag brister i gråt igen.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 22:15



Bookmark and Share


    Nenna
Sweet, jag tycker det här är ju bättre än mycket annat. Det låter väldigt ärligt, som jag kände också en gång. Att lägga sig lågt för att inte falla så långt, jo jag har kännt så också. Men jag gillade flytet som saknas i så mycket annat. Även om man inte direkt känner igen sig i en poesi kan man gilla ett språk och gillar ditt språk...
Tack...
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean