Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont


 
det gör ont att upptäcka
hur lite man betydde
när man trodde att man betydde
åtminstone något

att det ska vara så svårt
att lära sig!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-16 00:23



Bookmark and Share


  berxper
Ibland blir man smärtsamt medveten om att många människor är egoister!
...när det verkligen gäller - försvinner en hel del som man litade på...
Men även i andra sammanhang, kan man till sin fasa, upptäcka att man inte betydde ett dyft!
2008-10-16

  Mr Lindemann VIP
Att medan tiden går så är ens liv det enda som består
2008-10-16

  Rosmarin
är det verkligen så? är det inte så man känner en gråvädersdag i "mothållets tecken" Kanske betyder man mer än man tror på ett annat plan, för någon annan?
2008-10-16

  Larz Gustafsson VIP
Själv känner jag ofta att jag är totalt betydelselös i den bemärkelsen att jag tvivlar på att någon skulle sakna mig om jag försvann.
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger