Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. hihi, helt underbart!


Älskade barn, så visa

 

 

"Du store givare av kärlek och vänskap

Har du provat ta emot typ samma sak nån gång, va?"

 

sa en liten vis 12 åring.




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 05:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri