Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelfri

 

I en värld utan fåglar
faller tankar

som stenar




Fri vers av Rachel Roth
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-08-05 09:59



Bookmark and Share


  Smultris
Ja nog börjar man tänka när man läser detta...

Jag gillar verkligen denna text..
2005-08-09

  smilla
oh, me like :)
2005-08-06

    Bodil Sandberg
Tänkvärt
2005-08-05

  Anna H
Du har nog rätt... Fåglarnas sång om morgonen och deras bekymmersfria liv inspirerar oss människor.
2005-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth