Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

En av demonerna

Eller den allra sista?

Orkar jag inte
så finner jag utgången.

Eller utgången söker upp mig.

Jag har memorerat kartan.

Hoppas att den är öppen för mig.

Behöver inte smärtan
denna gång.

Nej.

Smärtan
kan aldrig mer
falla till rätta
i
min kropp.

Aldrig mer.














Copyright ~ Pluie ~©2008




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 442 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-16 11:53



Bookmark and Share


  Nasrin
Att möta sig själv medför sårbarhet, men ändå det är utveckland.
Mycket fin bild!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~