Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. to furure; freedom.. Go on Dear!! - att mentalt överleva värsta tiden är e-t-t litet steg på vägen, men dock största steget för hela färden. Starta genast, helst igår vännen! ¤ Störst är att börja lyfta En fot ¤


Tröskeln

 

 

~

Till Dig

Som ett beslut utanför sitt område ej äger kraft på annat

kan man säga att ditt nej till mig
ej äger samma kraft på Mig

 

 

som när jag säger

ja till Mig


~




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-16 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri