Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snabbknull...


Våldtog honom

Det fanns en tid innan jag hittat den rätte,
en tid för snabbknull i natten

ögonen var dimma jag var full, festen kalasade, jag våldtog honom med bicken,
han jag i snabbknull jag stönar åååhhh Henke....skulle jag aldrig sakt sanningen var att det var Henke Larsons bror ooooooooooops




Fri vers av Vildaste
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-16 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildaste
Vildaste