Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den här sajten sitter mobbaren säkert medan den som blir utsatt får dra...

 

 

...precis som i werkliga livet, eller hur?

 

*suck*




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-16 20:56



Bookmark and Share


  noname_realmind
Är det så illa... även här?!.... *grr*
2008-10-16

  RogerIvan
Hänger inte med på allt som händer, men förmodligen fungerar allt som vanligt, även här, fast kanske inte lika mkt.
2008-10-16

  * Ammi *
ja även jag reflekterade över det ..

Wad är det som gäller ... egentligen?

fiffigt
2008-10-16

  Carola Zettergren
Naturens lag....suck:(
2008-10-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara
kan nån förklara
på det svara
hur det så får
rulla på...
2008-10-16

  Mona*
Jo så är det ju tyvärr!
2008-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP