Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart en dubbeltvåa i ofasläge - mitt nic är lite väl påminnande i antaler sajter och nu jäklas feber.. som en stämpel i pannan och hej då - tisdag är det jubileum för drömläge :P *kurerarkurerar*. kan man bli sjuk av insikter? osökta, placebo eller e


Feber och Ödesdag - (numeorologi)

 

~

hur återgälda


jo hej du
Tack!


den månaden
det året


ja tills nu
2 år en 22-dag 2 m senare
2månader och jag

(får ta en del i taget)

kan bara säga

 

här - bjud nån på bio eller nåt



ibland vet inte människor om
att de räddat livet på en annan

du är inblandad upp till strupen
inte underligt jag har trätat

 

förlåt

en Trist Väg och tack

~




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 166 gånger
Publicerad 2008-10-17 05:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri