Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart fan tog du vägen?



Är nästan där

Smyger sakta


För att inte skrämma mig själv

innan jag ens är där


Det är alldeles för hög tid


för det här


Har väntat för länge


Kärlek håller inte till


där jag är


Blir bara illa trampad på


där jag är


Vart fan tog du vägen?





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-17 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean