Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt andra limerick framträdande


Älskogens dilemma

En pilsk liten gubbe från Uddevalla

Kände lusten för kvinnor i kroppen svalla

Men sällan nån nappa

Så hans lille fick slappa

Tills Herren honom till himlen kalla

 

© YM Bohman -08

 




Bunden vers (Limerick) av Njord
Läst 482 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-17 10:10



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ja, det kanske var lika gott för den stackaren!
Applåd.
Carl-Erik
2008-10-17

    ej medlem längre
Skickligt att hitta ett rim på Uddevalla.. En tragikomisk limerick.. som de skall vara. Men tänk att leva ett helt liv utan att ha fått uppleva erotik.. lite "sad" ..
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER