Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag behövde dig, stack du tungan i en annan dam.



Är så jävla arg.


Så pass att jag vill slita ut ditt hjärta.


Gnugga det i gruset, krossa det med mina

spetsigaste klackar.


Säga alla de saker som jag vet får dig att gråta.


När du sen behöver tröst, är jag lika lite där


som du var för mig.


När jag verkligen behövde dig.



Fan ta dig.


( I bland).


Fan ta mig för att jag älskar dig.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 311 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-17 16:14



Bookmark and Share


  Queen 47
skit vad det är hårt att älska
2008-10-17

  Svartsilver
Jag älskar att du vill gnugga hans hjärta i gruset. jag känner din vanmaktshysteri över hans val
2008-10-17

  mayhem and order
Arrrrrghh....klacka den jäveln, stick en liten flis i ögat och sitt där tills han sitter på knä och tigger om det och knappt då va, knappt då.....men fan vad älska går i alla fall.
Ruskigt right-om goddie-goddie!
2008-10-17

  LassO
bra fömedlat...
2008-10-17

  Ulf Popeno
Kärlek kan vara ett band, hårt som pianotråd, som skär djupt i ens kött. Det kan vara så mjukt och lent att man aldrig får nog av dess beröring.
2008-10-17

  Eaglemountains VIP
and hot feelings - and love....
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean