Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag befriar Dig från allt





Lägg Allt på min själ

som

Du bär

med hjärtat tungt


Låt mig lida!


Jag befriar Dig

från Allt

min vän







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 690 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-10-17 16:31



Bookmark and Share


  Madde69
Vackra ord fyllda med kärlek.
2008-10-20

    ej medlem längre
En väldigt öm och kärleksfull
"ta hand om"-text, som både
kan vara frågan om en mycket nära
vän, men även tolkas andligen,
om man (som jag) tror.
2008-10-18

  * Ammi *
storsint med betungade
berrörande som vanligt ..
kram
2008-10-18

  Michaela Dutius
Kärlek bortom alla gränser.
vacker och berörande
2008-10-18

  Lejonhjärtas poesi
Berörande vackert!
2008-10-18

  Angeldust
Kram Tinny
2008-10-17

  Eva Langrath VIP
Starkt om att lösa och gå vidare i livet.

Eva
2008-10-17

  anits VIP
En stark dikt, som
får mig att känna
det generösa och
tacksamhet
2008-10-17

    ej medlem längre
En generös och varm dikt
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic